Om oss

Trysil Byggprodukter AS ble etablert i 1994 under navnet Trysil Treforedling AS, med salg og montering av foldevegger/blokkvegger i tillegg til snekkerivirksomhet som virksomhetsområde. Trysil Byggprodukter AS har tilhold i Trysil Sentrum.

 

Tryslingene har tradisjonelt levd av jord- og skogbruk, derav også industri relatert til skogbruket (ferdighus, snekkeri, sagbruk, sponplate- og panelproduksjon). Fra dette miljøet har Trysil Byggprodukter AS sitt utspring. Reiselivet har i dag tatt over som viktigste næringsvei i Trysil.

I 2008 ble snekkerivirksomheten avsluttet, og fullt fokus ble rettet mot å være en seriøs og solid samarbeidspartner for bygningsentreprenørene. Hovedproduktene foldevegger og blokkvegger ble supplert med teleskopiske tribuner.

Etter nesten 30 år i bransjen, har vi opparbeidet en stor og solid kunnskapsbase rundt våre produkter og hva som kreves for å være en god underleverandør og – entreprenør. Vår erfaring og stabilitet gjør oss til en ledende leverandør i det norske markedet. 

Vi betjener det ganske land, og har også sporadiske leveranser på eksport. Med vår beliggenhet er vi 2 timer unna Gardermoen, og når hele landet i løpet av få timer.

Rull til toppen